.

Извънземните идват! Този път наистина! (+снимки)

„Няколко големи НЛО се движат към планетата Земя“ – това е регистрирала системата за изследване на извънземни цивилизации SETI. Засечени са три големи Неидентифицирани Летящи Обекта извън пределите на слънчевата система, чието место

Извънземните идват! Този път наистина! (+снимки)
„Няколко големи НЛО се движат към планетата Земя“ – това е регистрирала системата за изследване на извънземни цивилизации SETI. Засечени са три големи Неидентифицирани Летящи Обекта извън пределите на слънчевата система, чието местоположение в момента е след орбитата на Плутон. Обектите впечатляват с размерите си – приблизителна дължина от 240 км и 50-80 км на ширина и приближават нашата планета. Все още не са оповестени данни относно скоростта на придвижване.

От СЕТИ разкриват: „NASA знае за тези обекти от известно време и те са реални. Но NАSA не желае да даде повече информация на обществото. Чуждоземните кораби се движат към Земята и правителствата на различните държави са наясно с този факт."

Oбектите могат да се наблюдават на сайта www.sky-map.org. Координати: обект 1 - 19 25 12 -89 46 03; обект 2 - 16 19 35 -88 43 10; обект 3 – 02 26 39 -89 43 13.

„Корабите“ са сините обекти на снимките отдолу.






Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...